• darkblurbg
    Financial Lease Berekenen

DBL Lease Zakenpartners gezocht

 

Wil je een eigen bedrijf starten, maar vind je het fijn als je terug kunt vallen op een organisatie waar je terecht kunt voor advies? Wil je graag voor jezelf beginnen, maar bij voorkeur met een bewezen concept?

Je wilt zelfstandig zijn, zonder gezeur van een backoffice en hoge vaste lasten?
Heb jij een groot netwerk? Je bent commercieel en gedreven. Start binnen een maand jouw eigen bedrijf binnen jouw regio? Dat kan!

Bij DBL Lease zijn wij op zoek naar ondernemers, die net dat extra stapje zetten en die tot het uiterst gaan om hun klant optimaal te bedienen. Die niet alleen affiniteit hebben met leasing en financiering en bovengemiddeld klantgericht zijn,  maar ook oog hebben voor detail.

Wil je net als wij, binnen je eigen netwerk, knokken voor de beste deal voor je klanten? Wellicht ben jij dan die kandidaat die wij zoeken.

Organisatie

– Hulp bij de opstart van je eigen onderneming binnen het DB Lease concept

– Commerciële begeleiding en ondersteuning

– Coaching bij de bedrijfsvoering

– Ondersteuning middels CRM en kenniscentrum, alles “in de cloud”

– Ondersteuning van de financiële -en verkoopadministratie

– Marketingondersteuning

– Marktonderzoek, productontwikkeling en innovatie

– Breed en concurrerend aanbod van maatschappijen, om de slagingskansen te maximaliseren

Je gaat deel uitmaken van een snelgroeiende, professionele organisatie van zelfstandige ondernemers en verzekert je van een succesvolle en onderscheidende positie in de markt!

Belangstelling

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, heb je aanvullende vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact op met Peter van der Horst of maak een afspraak voor een kennismaking. Dick is bereikbaar per e-mail op dick@dblfinance.nl of mobiel: 06-33647873

 

 

Tekst van Vision Car Lease op Jobmotive.nl

Vacature Business Partners Autolease

Bouwen aan een eigen autoleasemaatschappij? De kans voor ondernemers om een eigen bedrijf op te zetten en uit te bouwen binnen de autoleasebranche!

Profiel Business Partners Autolease

Je gaat bouwen aan je eigen lease portefeuille binnen Vision Car Lease, met ondersteuning vanuit de backoffice. Daarin is ook volledige transparantie in opbrengsten en uitgaven. Hiermee ga je de basis leggen voor een zeer succesvolle toekomst! Je bent natuurlijk commercieel verantwoordelijk voor je eigen omzet en resultaten. Daarbij toon je een optimale mate van zelfwerkzaamheid door zelf afspraken te maken met prospects, je eigen netwerk te creëren en opvolging van leads. Je bent actief in lokale netwerken/businessclubs in jouw eigen regio. Het is immers voor je eigen bedrijf! Je maakt slim gebruik van de mogelijkheden die Vision Car Lease je biedt. Daarnaast ben je in staat om een goed beeld te vormen van de specifieke klantsituatie en denk je op proactieve wijze met de klant mee over de meest ideale mobiliteitsoplossingen. Je wordt daarbij goed en professioneel ondersteund door de commerciële binnendienst, afdeling operations én de backoffice met wie je nauw samenwerkt.

Arbeidsvoorwaarden

Vision Car Lease is een plezierige, open en flexibele organisatie met een ongedwongen en inspirerende atmosfeer. Vanuit het ervaren en enthousiaste team van medewerkers zal je alle steun ontvangen bij het ontplooien van je activiteiten. Een voor jou aantrekkelijke beloningsstructuur of management overeenkomst zal tenslotte deel uitmaken van de samenwerking naar het zelfstandig draaien van je lease portefeuille. 

Bedrijfsprofiel

Vision Car Lease is een onafhankelijke middelgrote autoleasemaatschappij met een onderscheidende visie op mobiliteit en ontzorgen. Daarom neemt Vision Car Lease binnen het landschap van autolease maatschappijen een bijzondere plek in. De portefeuille van Vision Car Lease groeit daarom jaarlijks met 25%. Vision Car Lease benadert de leasemarkt op een geheel eigen wijze. Zo is er sprake van volledige transparantie, dus optimale inzichtelijkheid in offertes, hercalculaties en de eindafrekening met de klant. Er wordt op basis van een fifty-fifty verdeling van de contractwinst aan het einde van de leaseovereenkomst afgerekend. Daarnaast hanteert Vision Car Lease een scherpe prijsstelling en heeft passende en flexibele lease oplossingen. Omdat de successen van Vison Car Lease in belangrijke mate worden bereikt door relatie gedreven ondernemende commerciële personen die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière komt onze opdrachtgever graag in contact met een tweetal nieuwe 

BUSINESS PARTNERS AUTOLEASE

Locatie

Valkenswaard